Hun var i hospital(NicU) indtil oktober 16.Hun har haft og fortsat har mange spørgsmål. Hun blev født med medfødte adrenal hyperplasi og tarmsygdom og mange andre mindre sundhedsspørgsmål (hjerte, hud) C.A.H er en meget sjælden sygdom og er livstruende. Baby Hannah er gonna brug for mange operationer til at blive bedre og med disse operationer kommer mange regninger.Vi har kunnet arbejde siden hendes fødsel fordi 1 af os skulle være i NicU med hende og de andre 1 var med vores andre børn i hjemmet. Baby Hannah har mange læger aftaler nogle gange så mange som 8 om ugen. Hannah bliver at få opereret på 29 maj på syge børn Hospital i Toronto denne operation er sandsynligt, at take8-10 timer. Hannah vil sandsynligvis forblive på syge børn i en måned eller deromkring og derefter vende hjem kun til havemore operationslater i 2014 og tidlige 2015 (lige opdatere du Hannah er nu på syge børn Hospital).Læger gætter Hannah skal et eller andet sted i rækken 7 til 9 operationer i alle at løse de fleste af sine spørgsmål så på et senere tidspunkt, hun vil have nogle plastik/rekonstruktive indgreb.Vi kræver, at du støtter os, som vi forsøger at skaffe penge til at opveje de regninger, der stabling op og hjælpe med de mange regninger, der vil følge.Hannahs medicin, at hun vil være på resten af sit liv er mere end $800 en monthShe er alsolikely vil få brug for plastikkirurgi, når hun er ældre.Giv generøst hjælpe Baby Hannah i hendes modige battlewith C.A.H, tarm Diseaseand hjerte Diseaseand andre medicinske problemer.

Mors kæpheste: {mors lille mirakel} Mombo sygepleje pude

Alt skrevet er fra min egen personlige synspunkt og udtalelser, og jeg har ikke været påvirket af udefra kilder. Hvad der virker for mig, kan ikke arbejde for dig. Alle fotos er taget af mig, medmindre andet er angivet. Jeg har fået udleveret produktet til anmeldelse af børn II/komfort og harmoni nye baby blomster , men jeg har ikke fået erstatning monetarily for denne gennemgang. Denne videregivelse sker i overensstemmelse med den føderale handel Kommissionen 10 CFR, del 255 vejledninger om brugen af påtegninger og Testimonials i reklamer. Elsker disse giveaways?

Slutningen af universitetet som vi kender det – de amerikanske renter

Ændringer forude vil i sidste ende føre til den mest gavnlige, mest effektive og mest rimelig adgang til uddannelse, som verden nogensinde har set. Der er meget at vinde. Vi kan miste de gotiske hvælvinger, bebrillet lektorer, støvede bøger foring væggene af labyrintiske librarieswonderful billeder fra videregående uddannelser sidste. Men nostalgi vil ikke stoppe usentimentale udyret fremskridt fra skaber kaos på gamle måder at gøre tingene. Hvis en hurtigere og billigere måde at dele oplysninger fremgår, viser historien os, at det hurtigt vil fortrænge, hvad der kom før.

Anmeldelse af det lille hus på Prærien Episode – “i den store Inning”

Dette er en stor familie episode, især hvis du kan lide baseball. Nuværende bud: $29.99 mere information om denne episode: “I the Big Inning” er den fjerde episode i den anden sæson (28 samlede) af amerikanske perioden drama-serien det lille hus på Prærien. Episoden blev instrueret af William F. Claxton. Dens manuskript blev skrevet af B.W. Sandefur. Plottet drejer sig om hr..</p

Advertisements